Menu Sluiten

Karaktervolle Overkappingen

Windschermen voor het dichtmaken van loodsen, hallen en andere constructies tegen wind, tocht, vogels of regen. Zowel vast, demonteerbaar, oprolbaar. Specialist in Akoestische Panelen

Vervaeke Industrial

Heeft uw bedrijf een probleem met stof, wind, regen, vogels of temperatuurschommelingen? Met onze windschermen en poorten op maat weer je deze storende invloeden!

Onze producten zijn zeer divers inzetbaar en kunnen daardoor bij tal van uiteenlopende projectsituaties een oplossing bieden.

Wind – Regen – Stof – Vogels – Temperatuurfluctuaties  – Vaste windzeilen – Poorten – Schuifgordijn

Vervaeke Agri 

Uw stal of loods voorzien van vaste of regelbare zeilen? Bij Vervaeke bent u aan het juiste adres!

Ook voor poorten of schuifgordijnen, waarmee u uw stal of loods op een efficiënte en veilige manier afsluit, kunt u bij ons terecht.

Regelbare stalventilatie – Vaste stalventilatieRegelbare windzeilenPoorten  – Afsluitgordijn met voordoekAfsluitgordijn met stormbuizen

Vervaeke Artextile

Architecturale constructies met technisch textiel? De mogelijkheden zijn oneindig!

Wij hebben de kennis in huis om zeer uiteenlopende en complexe ontwerpen op maat te produceren en te monteren.

Gevelbekleding Membraanstructuren Tenten Kermisattracties Interieurtoepassingen Diverse

01285360128536

Meer info

tags: Windschermen – Poorten – Vaste Windzeilen – Vaste Zeilen – Schuifgordijnen – 

Wenst u meer info over karaktervolle overkappingen kijk dan vlug op http://www.vervaeke.be | overkappingen in membraan die karaktervol zijn

Windschermen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Karaktervolle overkappingen

overslaan en naar de inhoud gaan toggle navigation over woodproject houtsoorten getuigenissen blogs jobs vraag offerte aan tuinhuizen poolhouses carports garages tuinkamers terrasoverkappingen contact houten tuinhuizen een houten tuinhuis is een duurzame onderhoudsvriendelijke blikvanger in je tuin. Op zonnige dagen is het de ideale plek om te genieten van het buitenleven en tijdens koudere maanden berg je er makkelijk tuingereedschap en andere spullen op. Van cottage met lounge tot strak modern met schuifdeuren de mogelijkheden op vlak van stijlen houtsoorten en prijzen zijn eindeloos tuinhuis met overdekt terras tuinhuis in padoek hout tuinhuis in padoek met overkapping modern tuinhuis in padoek met schuifdeur houten berging in afzelia tuinhuis in padoek en afsluiting tuinhuis in afzelia met overkapping tuinhuis in padoek met oversteek tuinhuis in afzelia.

maak een afspraak menu home rolelek producten plaatsingen realisaties jobs offerte contact verandazonwering of screens laten plaatsen voordelen van verandazonwering of screens belgische zomers ze worden steeds beter en beter. Een gezellig terrasje doen vakantie in eigen land op je veranda met een goed boek tot rust komen karaktervolle overkappingen zijn vaak gezocht Het klinkt allemaal ideaal. En het wordt nog beter. Met de juiste verandazonwering geniet je heel de dag door van deze ruimte. Door de plaatsing van de juiste screens met oog op de orintatie van je huis is je veranda steeds een aangename leefruimte. We sommen even enkele voordelen op. Dankzij verandazonwering is de temperatuur van je veranda steeds ideaal. Onze verandazonwering is altijd in lijn met je veranda of overkapping. Zo is er geen stijlbreuk met je woning. Deze screens beschermen je gezin tegen .

De discipline van Karaktervolle overkappingen

home galerij bijgebouwen in de kijker contact zomer promotie indien u een tuinhuis bestelt tussen augustus en augustus kunnen wij u een korting aanbieden van . op zondag oktober stellen wij ons bedrijf open tussen u en u times vraag niet wat wij maken wij maken wat u vraagt. Iets minder zon een beetje regen… Zet u onder een overkapping in eik van primewood en u kan toch nog genieten van uw tuin eiken tuinhuizen klik op de foto en bekijk de galerij Het voorruitzicht van karaktervolle overkappingen Eiken tuinhuizen in alle maten en vormen. Bv. Terras berging werkruimte of kantoor al dan niet in combinatie met bv. Een carport of stalling eiken poolhouses klik op de foto en bekijk de galerij. Cottage poolhouses in eik met open terras of knusse binnenruimte. Eventuele berging of t.