Menu Sluiten

Membraantenten

Windschermen voor het dichtmaken van loodsen, hallen en andere constructies tegen wind, tocht, vogels of regen. Zowel vast, demonteerbaar, oprolbaar. Specialist in Akoestische Panelen

Vervaeke Industrial

Heeft uw bedrijf een probleem met stof, wind, regen, vogels of temperatuurschommelingen? Met onze windschermen en poorten op maat weer je deze storende invloeden!

Onze producten zijn zeer divers inzetbaar en kunnen daardoor bij tal van uiteenlopende projectsituaties een oplossing bieden.

Wind – Regen – Stof – Vogels – Temperatuurfluctuaties  – Vaste windzeilen – Poorten – Schuifgordijn

Vervaeke Agri 

Uw stal of loods voorzien van vaste of regelbare zeilen? Bij Vervaeke bent u aan het juiste adres!

Ook voor poorten of schuifgordijnen, waarmee u uw stal of loods op een efficiënte en veilige manier afsluit, kunt u bij ons terecht.

Regelbare stalventilatie – Vaste stalventilatieRegelbare windzeilenPoorten  – Afsluitgordijn met voordoekAfsluitgordijn met stormbuizen

Vervaeke Artextile

Architecturale constructies met technisch textiel? De mogelijkheden zijn oneindig!

Wij hebben de kennis in huis om zeer uiteenlopende en complexe ontwerpen op maat te produceren en te monteren.

Gevelbekleding Membraanstructuren Tenten Kermisattracties Interieurtoepassingen Diverse

01285360128536

Meer info

tags: Windschermen – Poorten – Vaste Windzeilen – Vaste Zeilen – Schuifgordijnen – 

Wenst u meer info over membraantenten kijk dan vlug op http://www.vervaeke.be | tenten in membraan

Windschermen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Membraantenten

overslaan en naar de inhoud gaan menu search nl fr de en ru toepassingen membraanstructuren gevel in textiel tenten over ons contact blog blog kruimelpad home toepassingen tenten more images less images gerelateerde producten gerelateerde pagina s membraanstructuren gevel in textiel neem vrijblijvend contact met ons op contact opnemen contactformulier name voornaam achternaam emailadres telefoonnummer btwnummer bedrijfsnaam wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwtjes bericht tenten technisch textiel tenten zijn er in alle vormen en maten. Ze doen dienst op zowel kleine als grote evenementen. De ontwerpen gaan van standaard tot spectaculair. Kortom met tenten kunt u alle richtingen uit. Van ontwerp tot productie we vertrekken van een aangeleverd ontwerp of stellen zelf een ontwerp voor. we snijden lassen en produceren vervolgens de tentdoeken op maat membraantenten zijn vaak veelgevraagd Tenten voordelen op .

home paviljoententen aluhal membraantenten spantent vloer tenttoebehoren verwarming extern poetsen contact op zoek naar een tent voor een feestje of evenement huur er een bij the tentshop contacteer ons membraantenten bent u op zoek naar een tent die volledig verduistert maak kennis met de membraantent. In heistopdenberg kunt u zorsquon tent huren bij the tentshop. De specialisten van deze speciaalzaak komen dan eigenhandig de tent in elkaar zetten zodat alles veilig en wel klaarstaat voor een leuk feestje. Ideaal voor theatershows en dancefeestjes membraantenten zijn vervaardigt van een speciale soort stof die het licht niet doorlaten heb je interesse in membraantenten Is het buiten een klaarlichte dag de membraantent houdt alle licht volledig tegen zodat uw feestje alle allures van de nacht heeft. Ook voor theatershows is een membraan aan te raden. Op die manier hebt u volledig.

Wat je wil weten over Membraantenten

.